Dostava i povrat

Uslovi slanja pošiljke

Dostava pošiljke je moguća samo na području Bosne i Hercegovine.
Artikli koji su odmah dostupni će biti dostavljeni 2-3 radna dana nakon slanja uredne i potpune narudžbe.
Dostava može trajati duže u slučajevima neradnih dana između slanja narudžbe i dostave.
Ako naručujete artikl koji je dostupan, zajedno sa artiklom koji trenutno nije dostupan (ili je u dolasku), može doći do kašnjenja dostave ukupne narudžbe. Trudimo se da Vama smanjimo troškove dostave i više artikala pošaljemo jednom pošiljkom. Ukoliko ne želite da Vašu narudžbu obrađujemo na ovaj način, molimo da kontaktirate našu službu za korisnike:

info@sapalab.ba

Slanje na drugu adresu

Ukoliko želite, možemo Vam dostaviti artikle na adresu, drugačiju od Vaše stalne. Molimo Vas da to naglasite pri izradi narudžbe, prije uplate sredstava.

Troškovi i način dostave

Troškovi dostave na području Bosne i Hercegovine su podložni izmjenama sa obzirom na broj naručenih artikala i veličinu paketa.

Adresa

Ukoliko promijenite mjesto boravka, ljubazno Vas molimo da nas o tome informišete. Svi neophodni lični podaci koje nam pošaljete, će biti čuvani i zaštićeni na najbolji mogući način.

Plaćanje

Plaćanje možete vršiti putem Monri servisa za plaćanje, kao i gotovinski pouzećem. Sve cijene na ovoj web stranici su izražene u konvertibilnim markama i uključuju porez na dodatnu vrijednost (PDV). Cijene važe do izdavanja novog kataloga. Artikli ostaju u vlasništvu Šapa LAB sve dok uplata ne bude izvršena.

Pravo na povrat

Kupac ima pravo na zamjenu artikla ili na povrat novca u roku od 15 dana od dana prijema pošiljke. Da bi kupac imao pravo na povrat/zamjenu artikla, kupljeni artikal mora biti u potpunosti nekorištenoriginalno zapakovan i sa svim pripadajućim etiketama i oznakama. Da bi zamjena ili povrat bili mogući uz artikal je obavezno priložiti validan fiskalni račun, zaprimljen pri prijemu pošiljke.
Ukoliko jedan i/ili više gore navedenih uslova nije ispunjen, zadržavamo pravo odbijanja zahtjeva za zamjenu artikla ili povrat novca.

Ishod povrata

U slučaju prihvatanja raskida ugovora, bez odlaganja Vam vraćamo sva sredstva koja smo od Vas primili, ne uključujući iznos poštarine,najkasnije 7 dana od dana primitka vraćenih artikala.
Rok za slanje artikala počinje teći od dana prihvata raskida ugovora i iznosi 3 dana.
Povrat novca se vrši istim načinom plaćanja, kao i prvobitna kupovina (ukoliko drugačije nije dogovoreno).

Reklamacije

Kupac  ima pravo na reklamaciju. Reklamacije se šalju pismenim putem ili na e-mail adresu info@sapalab.ba s naslovom; REKLAMACIJA, br. narudžbe. Kupac je dužan Prodavaču vratiti proizvod u dogovorenom roku na dogovorenu adresu. Reklamacija se smatra valjanom ukoliko odgovora uvjetima za reklamaciju u skladu sa Zakonom o obveznim odnosima i Zakonu o zaštiti potrošača. Prodavatelj je dužan u roku 15 dana od primitka valjane reklamacije Kupcu zamijeniti proizvod ili vratiti cjelokupan plaćeni iznos.

Updating…
  • Nema proizvoda u korpi