Izjava o privatnosti

Dobro došli na Šapa LAB!

Drago nam je što ste posjetili našu web stranicu i hvala Vam što pokazujete interes za naš brend i proizvode. Pri korištenju naše web stranice, veoma nam je bitno da je Vaša privatnost zaštićena. Molimo da obratite pažnju na sljedeće:

Anonimnost podataka

Obavezujemo se pružati zaštitu ličnim podacima kupaca, na način da prikupljamo samo nužne, osnovne podatke o kupcima / korisnicima koji su neophodni za ispunjenje naših obaveza; informišemo kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovno dajemo kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni sa lista koje se koriste za marketinške kampanje.
Svi podaci o korisnicima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi naši zaposleni i poslovni partneri odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.

Analiza i evaluacija ličnih podataka

Lični podaci se analiziraju samo ukoliko ih ustupite radi:

  • sklapanja ugovora
  • učestvovanja u anketi
  • registracije za lično orijentisane usluge


U sklopu navedenih usluga, Vaši podaci o registraciji se mogu koristiti za izradu personaliziranih prijedloga kupovine, analizu tržišta i elektronske servise prilagođene Vašim potrebama. Gore navedene radnje će isključivo biti poduzete, ukoliko se Vi složite da se Vaši podaci interno koriste u te svrhe. Uz to, formiramo profil kupca za Vas, kako bi Vam pružili oglase koji su individualno prilagođeni Vašim specifičnim interesima. Podaci se šalju u šifrovanoj formi, kako bi spriječili zloupotrebu od trećih lica.

Izvoz podataka van Bosne i Hercegovine

Podaci koje prikupimo neće biti izvezeni van Bosne i Hercegovine.

Korištenje i prosljeđivanje ličnih podataka

Podaci prikupljeni pri posjeti web stranice se koriste samo za obradu Vaših narudžbi i upita. U sklopu pružanja usluge, Vaši podaci o registraciji se mogu koristiti za izradu personaliziranih prijedloga kupovine, analizu tržišta i elektronske servise prilagođene Vašim potrebama. Te radnje se, međutim, poduzimaju samo uz Vašu saglasnost. Vaši lični podaci neće biti proslijeđeni trećim licima. Vaša saglasnost, razumije se, može biti povučena u svakom trenutku.

Vanjske poveznice

Kako bi Vam pružili optimalan protok informacija, na našoj stranici možete pronaći poveznice (web stranice) koje su u vlasništvu trećih lica. S obzirom da takve poveznice nisu uvijek označene kao takve, skrećemo Vam pažnju da su takve poveznice vanjske i da Šapa LAB ne preuzima odgovornost za dizajn i sadržaj tih stranica. Ne možemo garantovati zaštitu ličnih podataka pri posjeti, gore navedenih, vanjskih stranica.

Updating…
  • Nema proizvoda u korpi