Naša priča

IMG_4348

Brend

Koncept i brend Šapa LAB je bh brend koji obuhvata dizajn, proizvodnju i prodaju multifunkcionalnog namještaja i opreme za ljubimce i njihove vlasnike. Radi se o modernom, kvalitetnom namještaju i opremi koji štedi prostor, a u isto vrijeme ga obogaćuje, te je potreban ljudima koji imaju kućne ljubimce. Također, iskustvo sa ljubimcima i njihovim vlasnicima navelo nas je da dizajniramo ono što je i nama potrebno u prostoru koji djelimo sa ljubimcem.

On upućuje na to da se radi o maloj laboratoriji u kojoj stvaramo ideje i kreiramo, odnosno kreativnoj radionici za ljubimce sa šapama i njihove ljude, izvodeći naziv: Šapa LAB. Naš tim čini arhitektica/dizajnerica proizvoda kao i naši vrijedni saradnici, stolari i šnajderi.

Multifunkcionalni namještaj u isto vrijeme koriste i ljubimci i njihovi ljudi, a oprema (jastuci za ljubimce) čine neodvojivi dio namještaja. Dizajnerski namještaj uključuje krevet za mačke i pse koji sadrži integrisanu ladicu za odlaganje stvari, noćni stolić/side table koji služi i kao prostor za odmor ljubimca, hranilice sa praktičnim posudicama, komodicu koja je ujedno wc za mace, kao i veliki broj proizvoda koji uskoro dolaze u ponudu. Jastuci se proizvode u različitim dimenzijama i kombinuju se sa namještajem. Svaki proizvod ima ugraviran prepoznatljivi logo brenda Šapa LAB.

o-nama

Sve proizvode je moguće personalizirati (ugravirati imena ljubimaca), prilagoditi i uraditi po dimenzijama i željama kupaca.

Namještaj je izrađen od visokokvalitetnog prirodnog materijala, drvo-bukva, i obrađuje se isključivo prirodnim i netoksičnim materijalima (eko boje i ulje), te na taj način ovaj proizvod ima i širi društveni značaj, jer štiti okolinu, ima duži životni vijek i jednostavno se reciklira. Također, korištenje isključivo lokalnih materijala za proizvodnju ističe potrebu za održivim dizajnom i manjim utroškom energije pri proizvodnji.

Updating…
  • Nema proizvoda u korpi